Giannakis Academy: Με Βεζένκοφ, Χαραλαμπόπουλο οι πρώτες δύο περίοδοι

Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν καλεσμένοι του Giannakis Academy, μιλώντας στα μικρά παιδιά

Giannakis Academy: Με Βεζένκοφ, Χαραλαμπόπουλο οι πρώτες δύο περίοδοι

Το Giannakis Academy, ολοκλήρωσε τις πρώτες δύο περιόδους του στην Αθήνα και συνεχίζει, με επόμενο σταθμό την Ιεράπετρα Κρήτης. Τo καμπ ξεκίνησε στην Αθήνα στις 13 Ιουλίου με το άνοιγμα της 1ης περιόδου και ολοκληρώθηκε 25 Ιουλίου, με το κλείσιμο της 2ης. Σε κάθε περίοδο περιορίστηκαν οι θέσεις συμμετοχής στις 60 βάσει των ισχυόντων μέτρων λόγω Covid-19, παρόλα αυτά εξάντλησε την πληρότητα με την παρουσία 120 παιδιών.

Φέτος, οι αθλητές είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τους Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι και αποτέλεσαν Guests του Giannakis Academy, με τα παιδιά να ενθουσιάζονται και να απολαμβάνουν την παρουσία των δυο αθλητών στο Camp, θέτοντάς τους ερωτήσεις γύρω από το μπάσκετ και τη ζωή των αθλητών.

Οι εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες του Giannakis Academy δεν σταμάτησαν εκεί! Φέτος, το Giannakis Academy απέδωσε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Kobe Bryant και την κόρη του Gianna, με τους δυο να αποτυπώνονται σε σύμβολο στην δεξιά πλευρά της επίσημης αναμνηστικής φανέλας που δόθηκε σε όλα τα παιδιά. Επίσης, κατά την διάρκεια και των δυο περιόδων, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για την ζωή και την αφοσίωσή του Kobe στο μπάσκετ, με τα παιδιά να παίρνουν σπουδαία παραδείγματα από την δράση του.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με την λήξη των περιόδων της Αθήνας, δήλωσε: «Ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος για το Giannakis Academy, δείξαμε πειθαρχία, καταφέραμε να νιώσουμε ελευθερία, και να απολαύσουμε το μπάσκετ που τόσο αγαπάμε. Συνεχίζουμε το μαγικό μας αυτό ταξίδι στην Ιεράπετρα και στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Χαλκιδική, δείχνοντας στην πράξη πως ο αθλητισμός μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με ασφάλεια».