Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Αθηναίου

Παίκτης του Περιστερίου είναι με κάθε επισημότητα ο Γιάννης Αθηναίου, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα των δυτικών προαστίων. 

Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Αθηναίου

Ήταν γνωστό έγινε πλέον και επίσημο, αφού ο Γιάννης Αθηναίου ανακοινώθηκε την Πέμπτη (16/7) από το Περιστέρι. Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Το Περιστέρι επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον 32χρονο γκαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο 32χρονος γκαρντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας με την εμπειρία και την οξυδέρκεια στο παιχνίδι του. Ο Γιάννης Αθηναίου θα αποτελεί ένα από τα ατού του Νίκου Παπανικολόπουλου στην προσπάθεια του Περιστερίου winmasters να υλοποιήσει τους στόχους του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο έμπειρος γκαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μια τόσο ιστορική ομάδα όπως το Περιστέρι μου δίνει την δυνατότητα να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο, προερχόμενος από μια δύσκολη χρονιά προσωπικά για μένα, αλλά και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, αφού βιώσαμε κάτι πρωτόγνωρο όπως είναι η πανδημία του κορονοϊού».