Περιστέρι: Αλλαγή δεδομένων - Ανακοινώθηκε ο Σκορδίλης!

Όλα έδειχναν πως ο Γάιος Σκορδίλης θα αποχωρήσει από το Περιστέρι, αλλά τελικά ανακοινώθηκε από την ομάδα η παραμονή του.

Περιστέρι: Αλλαγή δεδομένων - Ανακοινώθηκε ο Σκορδίλης!

Πριν μερικές μέρες, ο Γάιος Σκορδίλης έλυσε το συμβόλαιο του με το Περιστέρι και είχε αρχίσει να ψάχνει άλλες ομάδες ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Τις τελευταίες ώρες, όμως, είχαμε αλλαγή δεδομένων!

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπανικολόπουλος, επέμενε για την παραμονή του έμπειρου φόργουορντ/σέντερ και η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος και ανακοινώθηκε.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γάιου Σκορδίλη, για άλλο έναν χρόνο" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Περιστερίου, με τον παίκτη να εξηγεί σε δηλωσεις που έκανε πως "χαίρομαι που έμεινα για άλλη μια χρονιά στην ομάδα και θα αποτελώ μέλος της σοβαρής προσπάθειας που γίνεται στο Περιστέρι τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα δημιουργεί ένα δυνατό σύνολο, που θα αποτελείται από καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες.

Και συνέχισε: "Στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε μια πορεία όπως η περσινή που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και στην Ευρώπη και το Basketball Champions League αν μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχουν έρθει πανίσχυρες ομάδες στην διοργάνωση και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όμως, εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε κόντρα σε ποιοτικές ομάδες τους στόχους μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας".