Μπαρτζώκας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην τηλεδιάσκεψη των προπονητών της Euroleauge ανέφερε για την διαφορετική πραγματικότητα των τελευταίων μηνών, αλλά και την έντονη επιθυμία όλων για επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Μπαρτζώκας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν»

Η διάρκεια της πανδημίας άλλαξε ριζικά τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ,με την σεζόν να τελειώνει πρόωρα και να ορίζεται νέα εναρκτήρια ημερομηνία την 1η Οκτωβρίου 2020. Πέρα της διαφορετικής κατάστασης για τις ομάδες η πανδημία άλλαξε μέχρι και τον τρόπο που γίνονται οι ετήσιες συσκέψεις προπονητών κάθε χρόνο . Μέσο τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η φετινή σύσκεψη και εκεί βρέθηκε και ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού ο οποίος μίλησε για την πρωτόγνωρη πραγματικότητα στην μετά-κορονοϊό εποχή ,ενώ αναφέρθηκε στον πόθο που υπάρχει για επιστροφή.

Αναλυτικά ορισμένα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα:

"Ήταν μία περίεργη κατάσταση για όλους. Θέλαμε να συνεχίσουμε κάτι πολύ όμορφο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Μου έλειψε το μπάσκετ, μου έλειψε η προπονητική παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ωραίο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Είμαστε κάπως τυχεροί στον Ολυμπιακό γιατί είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία μικρή προετοιμασία. Είχαμε επτά - οκτώ Έλληνες παίκτες και παράλληλα μέσω βίντεο δίναμε το πρόγραμμα και στους ξένους μας. Σε ένα μήνα από τώρα θα είμαστε έτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο γιατί για έξι μήνες ουσιαστικά δεν κάναμε κάτι, αλλά υπάρχει έντονη επιθυμία και θα επικρατήσει της αποχής" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.