Marca: Γράφει για Ρεάλ Μαδρίτης και Σλούκα και τα 5,5 εκ. ευρώ του Ολυμπιακού

Για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στον Κώστα Σλούκα και το -υπό προϋποθέσεις- ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει λόγο η ισπανική Marca.

Marca: Γράφει για Ρεάλ Μαδρίτης και Σλούκα και τα 5,5 εκ. ευρώ του Ολυμπιακού

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Μαδριλένοι ετοιμάζουν την κίνησή τους καθώς ο βασικός πόιντ γκαρντ, Φακούντο Καμπάτσο, είναι πιθανό να αποχωρήσει. Έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη Ρεάλ, υπάρχει όμως όρος σε αυτό που του επιτρέπει να «μετακομίσει» στο ΝΒΑ έναντι 6 εκ. δολαρίων.

Η «Marca» τονίζει ότι Ρεάλ «θα πρέπει να βιαστεί εάν θέλει πραγματικά, το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε μεταγραφή, καθώς ο Ολυμπιακός καραδοκεί και ο Σλούκας δεν θα περιμένει την ισπανική ομάδα για πάντα».

Αναφέρει επίσης, ότι ο Σλούκας έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ύψους 5,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο ατζέντης του Κώστα Σλούκα, Παναγιώτης Καπάζογλου, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε για την αποδέσμευση του Έλληνα γκαρντ. Η τουρκική ομάδα άφησε αρκετά εύκολα τον Λουίτζι Ντατόμε για να μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση του αριστερόχειρα σουτέρ. Υπάρχει όμως η άποψη ότι με τις σωστές κινήσεις και τα κατάλληλα επιχειρήματα θα έρθει το επιθυμητό «αναίμακτο διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών ώστε ο αθλητής να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Η μεταξύ τους συμφωνία άλλωστε είναι δεδομένη.