Καταγγελίες Κορωπίου για Νίκο Οικονόμου: «Δεν εμφανίστηκε σε ματς, δεν είχαν ενδυμασία τα παιδιά»

Το Κορωπί "απάντησε" στον Νίκο Οικονόμου και... είπε πολλά.

Καταγγελίες Κορωπίου για Νίκο Οικονόμου: «Δεν εμφανίστηκε σε ματς, δεν είχαν ενδυμασία τα παιδιά»

Στα όσα είπε ο Νίκος Οικονόμου περί «αδιαφορίας και έλλειψη συνεργασίας», απάντησε με αναλυτική ανακοίνωσή του το Κορωπί, αφήνοντας πολλές αιχμές και παραθέτοντας γεγονότα, με τα οποία καταλογίζουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Μετά λύπη μας το Δ.Σ. αλλά και οι ανθρώπου που πονάνε το σύλλογο του Γ.Σ. Κορωπί διάβασαν την ανακοίνωση του κ. Νίκου Οικονόμου περί ‘’παντελής αδιαφορία για τις ακαδημίες’’.

Σας γνωρίζουμε, ότι κατόπιν αιτήματος του κ. Οικονόμου, ζήτησε από το Δ.Σ. να μην έχει καμία ενόχληση για την λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου, τις οποίες και είχε αναλάβει ο εν λόγο προπονητής.

Μάλιστα από εκεί εισέπραττε το 37% των απολαβών και το 100% των χορηγιών, οι οποίες απευθύνονταν σε αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τις ακαδημίες του Γ.Σ. Κορωπί ο κ. Οικονόμου εργάστηκε και σε αυτές του Ερμή Σχηματαρίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά τουλάχιστον όσον αφορά τα δικά μας παιδιά. Έτσι και αλλιώς οι δυο σύλλογοι δεν μπήκαν ποτέ σε ζήτημα σύγκριση μιας και η αγάπη, οι στόχοι και τα ιδανικά για την διδασκαλία του αθλήματος φανταζόμαστε πως είναι παρεμφερείς.

Όσον αφορά το κομμάτι της «νοοτροπία ακαδημιών» που αναφέρθηκε στην επιστολή του, ο κ. Οικονόμου, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι δεχόμασταν καθημερινά, παράπονα από γονείς προς το πρόσωπο του για τον τρόπο διακυβέρνησης των τμημάτων. Και παρά τις συστάσεις που έγιναν και τις καθησυχαστικές απαντήσεις που ακολούθησαν τίποτα δε βελτιώθηκε. Όσον αφορά αυτό, καλό θα ήταν να μην προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες αφού τα αρκετά έσοδα και απολαβές που περνάτε για τα παιδιά, φάνηκε πως δεν κατέληγαν στα παιδιά!

Μάλιστα μπορούμε να παραθέσουμε με αποδείξεις ότι σε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος Εφήβων της Α ΕΣΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον οποίο χωρίς καμία ενημέρωση προς καμία κατεύθυνση δεν παρουσιάστηκε, αφήνοντας παιδιά να αγωνιστούν δίχως καθοδήγηση. Μπορούμε ν’ αναφερθούμε και στην έλλειψη υλικοτεχνικού, το οποίο είχε αναλάβει προσωπικά κατόπιν συμφωνίας, όμως υπήρξε και πάλι απόλυτη έλλειψη.

Ενδεικτικό ένα επίσημο παιχνίδι, κόντρα στο Περιστέρι (Α ΕΣΚΑ εφήβων), όπου τα παιδιά μας αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με διαχωριστικά, καθώς δεν τους εξασφάλισε την απαιτούμενη εμφάνιση, όπως και πράγματα πρώτης ανάγκης που χρειάζεται ένας αθλητής.

Εν κατακλείδι, είναι άσχημο λοιπόν να μιλάτε για νοοτροπία και να κατηγορείτε έναν σύλλογο και τους ανθρώπους του, όταν εσείς ο ίδιος σε δηλώσεις σας κατά το παρελθόν έχετε πράξει το ίδιο με ομάδα που βρέθηκε υπό την σκέπη σας, αλλά καθώς όπως και τα επεισόδια εις βάρος διαιτητή που βάραιναν ομάδα σας. Τόσο σε αγώνα παιδικού όσο και μίνι με αποκορύφωμα τον συγκεκριμένο προπονητή που εσείς είχατε επιλέξει και μέχρι σήμερα δεν τον έχετε απομακρύνει από τον σύλλογο, παρα την ποινή του (αποκλεισμός από τα γήπεδα για ένα χρόνο) και βρίσκεται ακόμα στις ακαδημίες μας.

Με εκτίμηση,

Γ.Σ. Κορωπί».