Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Καλάθη στον Παναθηναϊκό

Με ανάρτηση του στο instagram ο Νικ Καλάθης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό λέγοντας το δικό του «αντίο» μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην ομάδα. 

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Καλάθη στον Παναθηναϊκό

Ο Νικ Καλάθης αποτελεί και επισήμως παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ύστερα από οκτώ χρόνια και ο Έλληνας γκαρντ είπε το δικό του «αντίο» στους «πράσινους»:

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε και επισήμως τον Καλάθη - Ανακοινώνεται από την Μπαρτσελόνα

Ο ίδιος έγραψε στο instagram:

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τον Παναθηναϊκό. Θέλω κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου που μου έδωσαν την ευκαιρία και πίστεψαν σε μένα. Αυτές οι 8 σεζόν ήταν αξέχαστες και χωρίς αυτές τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου.

Έχω χτίσει φιλίες μαζί τους για το υπόλοιπο της ζωής μου! Στην Θύρα 13 και τους υπόλοιπους φιλάθλους, είστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και σας ευχαριστώ που πάντα με στηρίζατε. Προσπάθησα να δώσω το καλύτερο που μπορούσα όταν έμπαινα στο παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Αλλά για μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος».