Συνελήφθη για οπλοκατοχή πρώην παίκτης της Μπάμπεργκ

Ο πρώην σέντερ της Μπάμπεργκ, Κλιφ Αλεξάντερ συνελήφθη για οπλοκατοχή, ποσότητα κάνναβης και αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργήματος

Συνελήφθη για οπλοκατοχή πρώην παίκτης της Μπάμπεργκ

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο πρώην παίκτης της Μπάμπεργκ, Κλιφ Αλεξάντερ. Σύμφωνα με το «ΤΜΖ», ο 24χρονος σέντερ συνελήφθη στο Σικάγο την Τετάρτη (06/05), μετά από έλεγχο που τού έγινε.

Ο παίκτης της Λε Μαν παραβίασε «STOP» σε διασταύρωση και αστυνομικοί τον σταμάτησαν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο ίδιος τους είπε πως είχε όπλο κάτω από το κάθισμά του και εκείνοι βρήκαν ένα γεμάτο πιστόλι.

Ο Αλεξάντερ υποστήριξε πως πήγαινε στο Ίνγκλγουντ και φοβόταν για την ασφάλειά του, ενώ παραδέχθηκε πως είχε μαζί του και ποσότητα κάνναβης.

Έτσι, η αστυνομία τον συνέλαβε και του απήγγειλαν κατηγορίες για κακούργημα, για επιβαρυντική παράνομη χρήση όπλου. Ο Αμερικανός σέντερ, έμεινε ελεύθερος το απόγευμα της Πέμπτης (7/5).

Να σημειώσουμε πως ο Κλιφ Αλεξάντερ είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19, όταν έπαιζε στην Μπάμπεργκ, κι είχε κάνει εκπληκτική εμφάνιση (19π., 7ρ.) στο πρώτο παιχνίδι των «8» του BCL.