Κορονοϊός: Η Σάσσαρι απειλεί να μην παίξει στον επαναληπτικό με την Μπούργος

Η Ντιναμό Σάσσαρι τόνισε πως δεν πρόκειται να κατέβει στο γήπεδο, αν το παιχνίδι δεν διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η Μπούργος έδωσε την απάντησή της.

Κορονοϊός: Η Σάσσαρι απειλεί να μην παίξει στον επαναληπτικό με την Μπούργος

Η έξαρση του κορονοϊού έχει προκαλέσει μία σύγχυση και όπως είναι λογικό και φοβία σε όλους. Σε κάθε επίπεδο στον αθλητικό κόσμο κοιτάνε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης και αυτό επιδιώκει και η Σάσσαρι αναφορικά με το παιχνίδι της στην Ισπανία κόντρα στη Μπούργος, για το Basketball Champions League.

Η ιταλική ομάδα τόνισε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα (σ.σ. είχε χάσει στην Ιταλία με 84-81), αν το παιχνίδι δεν διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η ισπανική πόλη έχει κρούσματα από τον κορονοϊό, ωστόσο η Μπούργος έδωσε την απάντησή της.

«Ξεκαθαρίζουμε ότι όλα λειτουργούν ομαλά, οπότε κι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 10 Μαρτίου παρουσία φιλάθλων. Από την άλλη, θα πρέπει όλοι να θυμούνται ότι η υπέρτατη ευθύνη για το αν ένας αγώνας θα γίνει με κόσμο ή χωρίς δεν ανήκει στις ίδιες τις ομάδες».