Σμιθ: «Προσπαθώ ό,τι κάνω να το κάνω ώστε να κερδίζει ο ΠΑΟΚ»

Ο πρωταγωνιστής της χθεσινής (20/11) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ισπανική Σαραγόσα μιλά τόσο για τον ρόλο του στην ομάδα όσο και γενικά για την συνεργασία που έχει με τους συμπαίκτες του. 

Σμιθ: «Προσπαθώ ό,τι κάνω να το κάνω ώστε να κερδίζει ο ΠΑΟΚ»

Δεινός εκτελεστής, σουτέρ «ρυθμού», χαρακτηρίζει τον εαυτό του, ο παίκτης πάνω στον οποίο επενδύει ο ΠΑΟΚ και ωφελείται!

Ο λόγος για τον Άνταμ Σμιθ, ο οποίος απέδειξε στην πράξη γιατί αυτοαποκαλείται έτσι, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην του νίκη στην φετινή σεζόν του Basketball Champions League με 93-78 απέναντι στην Σαραγόσα στο κλειστό του «PAOK Sports Arena».

ΠΑΟΚ - Σαραγόσα 93-78: Ξέσπασε στους Ισπανούς με κορυφαίο Σμιθ

Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το ματς με 31 πόντους, έχοντας 3/4 βολές, 5/5 δίποντα, 6/11 τρίποντα και 3 ριμπάουντ. Πήρε, ουσιαστικά, από το... χέρι τους «ασπρόμαυρους» και τους έβγαλε, με ασφάλεια, στο μονοπάτι της νίκης.

«Παίρνω καλά την μπάλα και σουτάρω. Οι συμπαίκτες μου κάνουν καλή δουλειά στο να με βρίσκουν, ειδικά ο Τζεκουάν Λιούις και ο προπονητής μου κάνει εξαιρετική δουλειά στα συστήματα, ώστε να με τοποθετήσει στη σωστή θέση. Προσπαθώ, ό,τι κάνω, να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο για να κερδίζει η ομάδα, να σουτάρω και να σκοράρω», σχολίασε για την απόδοσή του.