BCL: Δύσκολο έργο για Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Διαβάστε ποιους αντιμετωπίζουν οι δύο πρώτες ελληνικές ομάδες οι οποίες θα δώσουν ευρωπαϊκούς αγώνες , στο πλαίσιο όμως του Basketball Champions League.

BCL: Δύσκολο έργο για Περιστέρι και ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Περιστέρι ρίχνονται στην μάχη της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, με τον πρώτο να αποσκοπεί στην πρώτη του νίκη στην διοργάνωση και τον δεύτερο να θέλει να συνεχίσει το καλό πρόσωπο που δείχνει μέχρι στιγμής, έχοντας όμως δυσκολότερο έργο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά λοιπόν υποδέχεται την ιταλική Μπρίντιζι το απόγευμα της Τρίτης (19:00, 12/11) στο «PAOK Sports Arena», ερχόμενος από την σοκαριστική ήττα-αποκλεισμό από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βλέπει τους Ιταλούς ως την κατάλληλη ευκαιρία για να ανακάμψει.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Περιστερίου ταξιδεύει στο Μαυροβούνιο όπου και θα αντιμετωπίσει την Μόρναρ Μπαρ το βράδυ της Τρίτης (21:00, 12/11). Οι τους παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν θα έχουν και τόσο εύκολο έργο, καθώς μπορεί οι Μαυροβούνιοι να βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου, όμως έχουν πολύ δυνατή έδρα η οποία μπορεί να αιφνιδιάσει του Περιστεριώτες.

19:00 ΠΑΟΚ - Μπρίντιζι (ERT Sports HD)

21:00 Μόρναρ Μπαρ - Περιστέρι (ERT Sports HD)