Ο Τολιόπουλος για το επεισόδιο με Παπαθεοδώρου: «Άδικο να διαβάζουν τα χείλη στην τηλεόραση!»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε άδικη την αντιμετώπιση που είχε λόγω του περιστατικού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου

Ο Τολιόπουλος για το επεισόδιο με Παπαθεοδώρου: «Άδικο να διαβάζουν τα χείλη στην τηλεόραση!»

Στην media day της ΑΕΚ ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την βελγική Αντβέρπ για το Basketball Champions League ο Βασίλης Τολιόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στο ματς με το Ρέθυμνο, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα.

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι άδικο κάποιος να διαβάζει τα χείλη ενός παίκτη εν ώρα αναμέτρησης.

Αναλυτικά είπε:

«Θέλω να πω ότι στην καριέρα μου πιστεύω πως δεν έχω δώσει κάποιο δικαίωμα με τη συμπεριφορά μου. Οι σφυγμοί του παίκτη την ώρα του αγώνα είναι πολύ υψηλοί, μπορεί να φτάσουν τους... 500 το λεπτό!

Είναι άδικο κάποιος να κοιτάει την τηλεόραση και να διαβάζει τα χείλη ενός παίκτη, την ώρα που είναι στον αγώνα και οι σφυγμοί είναι υψηλοί. Σίγουρα πάντως δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε αποτελέσματα και γι' αυτό απολογούμαστε. Αλλά καλό θα ήταν να μην ψάχνουμε προβλήματα μέσα στην ομάδα, γιατί δεν υπάρχουν.

Είναι η μόνη μας ευκαιρία για restart. Έχουμε κάνει κάποιες συνεχόμενες ήττες. Πιστεύω πως είναι ένα must-win παιχνίδι και δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Δεν πρέπει να δώσουμε το 100%, αλλά το 1.000%, γιατί η νίκη είναι απαραίτητη, ειδικά για την ψυχολογία όλων.

Δεν ξέρω ακριβώς. Ίσως να είναι λίγο από όλα. Δεν είμαστε πολύ καλοί στην επίθεση, όπως και στην άμυνα. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι χάνουμε και αυτό πρέπει να αλλάξει και πρέπει να βρούμε τον τρόπο, όποιος κι αν είναι αυτός».