Basketball Champions League: Πρεμιέρα για Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Περιστέρι και ΠΑΟΚ ξεκινούν το ταξίδι τους στο Basketball Champions League κόντρα σε Γκαζιαντέπ και Μπεσίκτας αντίστοιχα.

Basketball Champions League: Πρεμιέρα για Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Τζάμπολ στο Basketball Champions League θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 15/10 Περιστέρι και ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου ταξίδεψε στην Τουρκία όπου θα αντιμετωπίσει την Γκαζιαντέπ, επιστρέφοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 15 χρόνια. Το Περιστέρι παραμένει αήττητο μετά από 3 αγωνιστικές στην Basket League και θέλει να παρατείνει το νικηφόρο σερί του και στην Ευρώπη.

Δεν απουσιάζουν, πάντως, τα προβλήμματα από τον σύλλογο των δυτικών προαστίων. Εκτός του τραυματία Ζώη Καράμπελα, αμφίβολος είναι και Κίνγκσλεϊ Μόουζες, αφού ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στο άλλο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την Μπεσίκτας, έχοντας αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ιωνικό. Ο Κώστας Φλεβαράκης υπολογίζει όλους του παίκτες κόντρα σε ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάωνσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 15/10
19:00 Γκαζιαντέπ - Περιστσέρι
19:30 ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας