Στο Basketball Champions League το Περιστέρι

Στο Basketball Champions League της ΦΙΜΠΑ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν το Περιστέρι

Στο Basketball Champions League το Περιστέρι

Το Περιστέρι βίωσε μία εκπληκτική σεζόν στην επιστροφή του στα σαλόνια της Α1, φτάνοντας μέχρι τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Το τελευταίο επίτευγμα της έδωσε και τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που θα γίνει γίνει πραγματικότητα, καθώς η "κυανοκίτρινη" ΚΑΕ κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου: «Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει πως την Τετάρτη (12/6) κατατέθηκε η αίτηση-δήλωση συμμετοχής στο FIBA Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 15 χρόνια, αποτελεί μεγάλη στιγμή για τον Γ.Σ.Π. που από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο FIBA Champions League. Μια διοργάνωση που λειτουργεί με αξιοκρατικά κριτήρια και που δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να “μάχονται” στα εθνικά τους πρωταθλήματα μέχρι την τελευταία στιγμή, για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, με νίκες επί μεγάλων αντιπάλων και συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League, το ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός!»