Η Σαν Λορέντζο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό

Στο Διηπειρωτικό Κύπελλο της FIBA, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Σαν Λορέντζο στον ημιτελικό. Το Final Four θα διεξαχθεί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλιίας.

Η Σαν Λορέντζο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό

Η ΑΕΚ (Ελλάδα), η Φλαμένγκο (Βραζιλία), οι Όστιν Σπερς (ΗΠΑ) και η Σαν Λορέντζο, θα λάβουν μέρος στο Final Four για το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Η "Ένωση", μάλιστα, θα αντιμετωπίσει την Σαν Λορέντζο, όπως έγινε γνωστό. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διήμερο 15-17 Φεβρουαρίου.

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε και πάλι το FIBA Intercontinental Cup στη Λατινική Αμερική και θα φιλοξενήσουμε τη διοργάνωση σε μία εξαιρετική Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Ρίο, στον τόπο που εκτυλίχθηκαν τόσες πολλές όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016.

Οι πρωταθλητές της DIRECTV Liga de las Americas (Σαν Λορέντζο) και του Basketball Champions League (ΑΕΚ) θα αναμετρηθούν σε αυτό το χώρο, με στόχο να δημιουργήσουν τις δικές τους ανεξίτηλες στιγμές. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στην πόλη του Ρίο, στην Ομοσπονδία μπάσκετ της Βραζιλίας (CBB), στην τοπική λίγκα (LNB) και στην οικοδέσποινα ομάδα, τη Φλαμένγκο, για τη συνεργασία τους.

Φέτος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε την αναπτυσσόμενη δυναμική της διοργάνωσης σε παγκόσμιο επίπεδο και των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο FIBA Intercontinental Cup του επόμενου μήνα. Η προσθήκη των Πρωταθλητών της NBA G League στο FIBA Intercontinental Cup είναι ακόμα μία απόδειξη της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει η FIBA με το ΝΒΑ σε μία ευρεία γκάμα κοινών πρωτοβουλιών».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας