Χουγκάζ: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου»

Το Περιστέρι «καίγεται» για τη νίκη απέναντι στην Τενερίφη αύριο (19/3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και ο νεαρός φόργουορντ της ομάδας Νίκος Χουγκάζ ζήτησε γεμάτο γήπεδο

Χουγκάζ: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου»

Κρισιμότατο αγώνα δίνει το Περιστέρι την Τρίτη (19/3) υποδεχόμενο την Τενερίφη για την τελευταία αγωνιστική στη φάση των «16» του BCL.

Οι Περιστεριώτες θέλουν τη νίκη σε συνδυασμό με με ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ από την Καρσίγιακα, στο άλλο ματς του ομίλου, ώστε να προκριθούν τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην κρισιμότητα, της αναμέτρησης στάθηκε ο Νίκος Χουγκάζ, με τον νεαρό φόργουορντ απευθύνει κάλεσμα και στους φίλους της ομάδας του να στηρίξουν τις προσπάθειές τους.

«Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πως το παιχνίδι με την Τενερίφη είναι τελικός. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει αρκετή ποιότητα και παίκτες με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο.

Γι’ αυτό θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, να γεμίσει το γήπεδο και να φτάσουμε όλοι μαζί σ’ ένα ιστορικό αποτέλεσμα για τον σύλλογο!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου.