Αναχωρεί για Φινλανδία ο Άρης

Ο ΑΡΗΣ αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για τη Φινλανδία, όπου την Τετάρτη (07/11, 18:30) αντιμετωπίζει τη Kataja Basket, για τη 4η αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup.

Αναχωρεί για Φινλανδία ο Άρης

Το ταξίδι του Άρη θα ξεκινήσει στις 09:55 με πτήση από τη Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη, που είναι ο πρώτος ενδιάμεσος σταθμός. Από την Πόλη θα “πετάξει” στις 14:45 για το Helsinki, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα φτάσει στις 17:15. Με νέα πτήση από τη φινλανδική πρωτεύουσα αναμένεται να αφιχθεί το βράδυ (21:15) στην πόλη Joensuu, που αποτελεί το τελικό της προορισμό.

Οι “κίτρινοι” θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (07/11) το πρωί με μια προπόνηση στη “Joensuu Arena”.

Στην αποστολή του ΑΡΗ συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου.

ΣΠΥΡΙΔΗΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ"

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για το παιχνίδι με τη φινλανδική ομάδα, υπογράμμισε:

“Κομβικό σημείο για τη συνέχεια της πορείας μας στο FIBA Europe Cup, είναι o αγώνας με τη Kataja Basket. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας διατηρήσει στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός, ένας τομέας, στον οποίο στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε τους περισσότερους πόντους. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε στο γήπεδο μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε εύκολους ποντους. Μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι για τη Φινλανδία. Σίγουρα η κούραση είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης”.