Κουζέλογλου: «Κάποια λάθη μας κόστισαν»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στάθηκε στα λάθη της ΑΕΚ κόντρα στη Μούρθια.

Κουζέλογλου: «Κάποια λάθη μας κόστισαν»

Νέα ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στο Basketball Champions League. Αυτή τη φορά η ομάδα του Ηλία Ζούρου έχασε στην έδρα της από τη Μούρθια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Κουζέλογλου σχολίασε τα αίτια της ήττας, κάνοντας ειδική αναφορά στα λάθη των «κιτρινόμαυρων».

Για το πως χάθηκε η νίκη εξήγησε: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος να μην κάνεις λάθη, κάποια λάθη μας κόστισαν και έτσι χάσαμε το παιχνίδι στο τέλος».

Για το αν τους πλήγωσαν τα δύο τρίποντα στο τέλος του Τοντόροβιτς, όπως είπε και ο Ηλίας Ζούρος απάντησε: «Έτσι ακριβώς όπως είπε και ο προπονητής. Μας πλήγωσαν τα δύο μεγάλα σου που έβαλε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, πρέπει να συνεχίσουμε, το κεφάλι ψηλά και σκληρή δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει η ΑΕΚ στο Basketball Champions League είπε: «Κάθε μέρα για εμάς πρέπει να είναι σαν τελικός. Προπόνηση τη προπόνηση, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τίποτα παραπάνω δουλειά, δουλειά και συνεχίζουμε δυνατά».