Καντζούρης για Περιστέρι: «Υπάρχει ταλέντο και σίγουρα υπάρχει ιεραρχία»

Δηλώσεις σε ΜΜΕ του Ισραήλ έκανε ο τεχνικός της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ηλίας Καντζούρης, για την αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι για το BCL.

Καντζούρης για Περιστέρι: «Υπάρχει ταλέντο και σίγουρα υπάρχει ιεραρχία»

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι για τη φάση των «16» του BCL (24/1, 19:30) μίλησε ο τεχνικός της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ηλίας Καντζούρης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο Sports Rabbi για το πως διαβάζει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του ενώ τόνισε ότι δε φοβάται την πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να με ρίξουν στη φωτιά. Το έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που προπονώ αυτούς τους παίκτες και βρίσκομαι στα ίδια αποδυτήρια με αυτούς και έχουν πολλές δυνατότητες, πολύ ταλέντο και καλό χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν προσωπικές ατζέντες και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αυτή είναι η δουλειά μας να κάνουμε αυτήν την ομάδα να παίξει ακόμα καλύτερα ατομικά και ως ομάδα που είναι το πιο σημαντικό. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε στην πράξη και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε καλό, τότε καλά πράγματα θα συμβούν.

Έχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Περιστερίου και είναι πολύ καλά προπονημένη ομάδα και είναι προφανές ότι υπάρχει ταλέντο και σίγουρα υπάρχει ιεραρχία. Αλλά αν κάνεις το λάθος να αντιμετωπίσετε αυτήν την ομάδα ως άτομα και όχι ως ομάδα, θα είναι μια πολύ μεγάλη νύχτα.

Το αγωνιστικό μας πλάνο θα υπάρχει όχι μόνο για τον Ράγκλαντ, αλλά σεβόμαστε τους πάντες και δεν υποτιμούμε κανέναν καθώς θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε εκεί και θα επιβάλουμε το μπάσκετ μας που είναι το πιο σημαντικό για μένα».