Νεραντζάκης για ΠΑΟΚ: «Δε μπορέσαμε να διαχειριστούμε τις απώλειες»

Δηλώσεις για την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από την Τόφας παραχώρησε ο βοηθός του Φώτη Τακιανού, Στάθης Νεραντζάκης.

Νεραντζάκης για ΠΑΟΚ: «Δε μπορέσαμε να διαχειριστούμε τις απώλειες»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 63-95 από την Τόφας στην πρώτη αναμέτρηση για τα play-in της φάσης των «16» του BCL, με τον Στάθη Νεραντζάκη, που πήρε το ρόλο του πρώτου προπονητή μετά την αποβολή του Φώτη Τακιανού, να κάνει λόγο για την έλλειψη αντίδρασης από τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που αποδιοργάνωσαν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και με υγεία σε όλους. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για εμάς. Ό,τι σκεφτήκαμε να κάνουμε τακτικά δεν λειτούργησε απέναντι στην Τόφας. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι μετά τα πρώτα δεκάλεπτα. Για την τακτική μπορούμε να πούμε πολλά, όπως ότι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ. Είναι μία ομάδα που έχει μέγεθος σε όλες τις θέσεις. Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για να κάνουμε το come back στον αγώνα, ακόμη κι αν προσπαθήσαμε.

Οι αντίπαλοι πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα. Όταν κάτι πάει στραβά, συνήθως προσπαθείς να αντιδράσεις. Εμείς κάναμε το αντίθετο. Αφεθήκαμε στην κατάσταση του παιχνιδιού. Όταν μια ομάδα κυριαρχεί σε δύναμη, προσπαθείς να αντιδράσεις, εμείς δεν το κάναμε. αυτό συνέβη πρώτη φορά φέτος τόσο έντονα. Παίζουμε για το top-16. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση, είναι η εικόνα απλά.

Είχαμε δύο απουσίες βασικών παικτών συν ότι ο ΜακΝίς έλειπε δύο μήνες από την ομάδα. Αυτό δημιουργεί καταστάσεις απρόβλεπτες, γιατί αλλιώς είναι να έχεις φουλ ρόστερ. Δεν ήταν τόσο το σοκ, αλλά ότι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε το ροτέισον. Οι παίκτες ήταν κακοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μόνο από τακτικής άποψης μπορώ να το εξηγήσω. Η αποβολή του πρώτου προπονητή ήταν επίσης κάτι που επηρέασε την εικόνα του αγώνα».