Σπανούλης: «Μέλος της γραμματείας μου είπε άντε γ...σου» - Καταγγελία στη FIBA από το Περιστέρι

Σε καταγγελία για τις συνθήκες της αποβολής του από το ματς με τη Σομπατέλι προχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης για λογαριασμό του Περιστερίου.

Σπανούλης: «Μέλος της γραμματείας μου είπε άντε γ...σου» - Καταγγελία στη FIBA από το Περιστέρι

Με μέλος της γραμματείας και όχι με την κερκίδα, όπως είχε γίνει αντιληπτό αρχικά, τσακώθηκε ο Βασίλης Σπανούλης στη νίκη του Περιστερίου επί της Σομπατέλι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του BCL.

Ο τεχνικός του Περιστερίου, όπως κατήγγειλε μετά το ματς, είχε ζητήσει τάιμ άουτ λίγο πριν την αποβολή του σε περίπτωση που σκοράρει η ουγγρική ομάδα. Οι Ούγγροι δεν σκόραραν όμως από τη γραμματεία δόθηκε το τάιμ άουτ, ενώ όταν ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε το λόγο, μέλος της γραμματεία του απάντησε «άντε γ...μησου».

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Περιστερίου, αύριο (22/11) αναμένεται να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία στη FIBA για το περιστατικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Eίμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα άτομο από τη γραμματεία, που είναι μέρος του παιχνιδιού, να μου λέει "άντε γ...σου" αφού κάλεσα τάιμ άουτ. Για το μπάσκετ και για την FIBA, που είναι ένας πολύ καλός οργανισμός, είναι ντροπή αυτό που συνέβη!

Ζήτησα τάιμ άουτ αν η Σομπατέλι σκοράρει, η Σομπατέλι δεν έβαλε καλάθι και τον ρώτησα γιατί μου έδωσε τάιμ άουτ και μου είπε "άντε γ...σου"! Αυτό είναι ντροπή για το μπάσκετ. Άνθρωπος από την γραμματεία να μου λέει κάτι τέτοιο. Δεν μου το έχουν πει ποτέ και δεν πρόκειται να μου το ξαναπεί κάποιος».

Το στιγμιότυπο της αποβολής: