Κασελάκης για Φάλκο Ζομπατέλι: «Σκληρή ομάδα - Να τους βγάλουμε από τη βολή τους»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση του Περιστερίου με τη Φάλκο Ζομπατέλι παραχώρησε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Κασελάκης για Φάλκο Ζομπατέλι: «Σκληρή ομάδα - Να τους βγάλουμε από τη βολή τους»

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει τη Φάλκο Ζομπατέλι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League της FIBA (21/11, 19:00) με το Λεωνίδα Κασελάκη να στέκεται στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του στην αναμέτρηση.

Ο αρχηγός του Περιστερίου χαρακτήρισε τη Ζομπατέλι σκληρή ομάδα στην έδρας της, τονίζοντας ότι στόχος των παικτών του Βασίλη Σπανούλη είναι να τους βγάλουν από τη... βολή τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Έχουμε μπροστά μας το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του ομίλου μας στο Basketball Champions League με την Φάλκο Ζομπατέλι. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Είναι μια ομάδα που στην έδρα της παίζει ιδιαίτερα σκληρά.

Η κατεύθυνση για μας είναι ξεκάθαρη, πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατή άμυνα, να τους βγάλουμε από τη… βολή τους και να τρέξουμε πολύ στον αιφνιδιασμό έτσι ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Είναι πολύ κρίσιμη καμπή για τον όμιλο που συμμετέχουμε και κάθε λάθος μετράει. Οπότε συγκέντρωση και ένταση πρέπει να είναι στο 100% και αν τα έχουμε αυτά τα δυο στοιχεία, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».