ΑΕΚ: Με Αγγελόπουλο στην Πολωνία

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος θα ηγηθεί της αποστολής για το παιχνίδι της Τετάρτης (8/11) με αντίπαλο την Κινγκ Στσέτσιν στο BCL.

ΑΕΚ: Με Αγγελόπουλο στην Πολωνία

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ακολουθεί την αποστολή της Ένωσης για την Πολωνία.

Αρχηγού παρόντος το ταξίδι της ΑΕΚ στην Πολωνία, για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του BCL κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν. Αυτό γιατί ο Μάκης Αγγελόπουλος θα ακολουθήσει την «κιτρινόμαυρη» αγωνιστική για το Στετίνο, με στόχο το 3Χ3 στο BCL.

Η προετοιμασία στο κλειστό των Λιοσίων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) με μία προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς.

Άλλωστε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα η προσοχή όλων επικεντρώθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν, στην οποία ο μοναδικός στόχος είναι το 3Χ3 για να γίνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Χοάν Πλάθα και οι παίκτες του θα έχουν στο πλευρό τους και τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα για την Πολωνία, κατά το πρωί της Τρίτης (7/11), όταν και θα αναχωρήσει η αποστολή για το Στετίνο ενόψει της αναμέτρησης.

Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα, μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στην Καρδίτσα, που συνδυάστηκε και με τη δεύτερη διαδοχική 100άρα στο κλειστό των Λιοσίων, την ίδια ώρα που επέστρεψε στη δράση για την ομάδα και ο Μφιόβντου Καμπενγκέλε, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του την Κυριακή, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.