ΠΑΟΚ: Χωρίς Αρσενόπουλο ενόψει Μπενφίκα - Αμφίβολοι Τσαϊρέλης και ΜακΝίς

Χωρίς τον Νίκο Αρσενόπουλο και με τους Τσαϊρέλη και ΜακΝίς αμφίβολους προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ ενόψει την αναμέτρησης για το BCL κόντρα στην Μπενφίκα.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αρσενόπουλο ενόψει Μπενφίκα - Αμφίβολοι Τσαϊρέλης και ΜακΝίς

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (1/11, 21:30) την Μπενφίκα για τη φάση των ομίλων του Champions League της FIBA με το Φώτη Τακιανό να έχει σημαντικές απουσίες στη διάρκεια της προετοιμασίας για το ματς.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Αρσενόπουλος έχει τεθεί εκτός και δεν αναμένεται να ταξιδέψει στην Πορτογαλία, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των ΜακΝίς και Τσαϊρέλη. Από την άλλη το παρών αναμένεται να δώσει ο Μαργαρίτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο χρόνος που έχει μπροστά της η ομάδα μέχρι τον επόμενο αγώνα είναι ελάχιστος και τα προβλήματα πολλά. Για αυτό και το βασικό ζητούμενο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ mateco Φώτη Τακιανό, ενόψει του αγώνα της Τετάρτη με τη Benfica, αλλά και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, είναι η διαχείριση της κούρασης που υπάρχει στην ομάδα, σε συνδυασμό με τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Η σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ mateco και ιδιαίτερα για αυτούς που καταπονήθηκαν περισσότερο, λόγω της μεγάλης χρονικά συμμετοχής τους στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης παρά το γεγονός ότι έκανε δύο ράμματα για το σκίσιμο στο μέτωπο, αγωνίστηκε υπό αντίξοες συνθήκες στο Λαύριο και αναμένεται να είναι στη διάθεση του κόουτς Τακιανού.

Μιχάλης Τσαϊρέλης και Jamuni McNeace ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα, με την ελπίδα ότι θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση και θα προλάβουν τον αγώνα της Τετάρτης στη Λισαβόνα.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στο Λαύριο, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στην Πορτογαλία. Θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει μετά το διάστρεμμα που υπέστη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (31/10) για τη Λισαβόνα, με απευθείας πτήση από την Αθήνα».