Τακιανός για ΠΑΟΚ: «Κυρίαρχοι για 40 λεπτά με αρχή την άμυνα μας»

Στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατασάραϊ για το Champions League της FIBA αναφέρθηκε ο Φώτης Τακιανός στη συνέντευξη Τύπου. 

Τακιανός για ΠΑΟΚ: «Κυρίαρχοι για 40 λεπτά με αρχή την άμυνα μας»

Τα εύσημα έδωσε στους παίκτες του ο Φώτης Τακιανός μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι με 77-88 για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League της FIBA.

Ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του με αρχή της άμυνα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κυριάρχησαν για 40 λεπτά στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε τι ομάδα αντιμετωπίζαμε και μάλιστα εκτός έδρας, κάτι που αυξάνει άμεσα τη δυσκολία του αγώνα. Μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν κυρίαρχοι και ελέγξαμε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά. Με αρχή από την άμυνα μας.

Ήταν ζωτικό που ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκτελέσει από δεύτερες επιθέσεις. Με την αμυντική μας τακτική, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον αντίπαλο από τις καλές του θέσεις.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε έτσι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είχαν εκπληκτική συγκέντρωση και προσπάθησαν πολύ. Έβαλαν την ψυχή τους στο παιχνίδι».