Μπάνκι: «Πρέπει να μάθουμε να πολεμάμε μέχρι το τέλος»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Champions League και ο Λούκα Μπάνκι εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του έχασε το παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ.

Μπάνκι: «Πρέπει να μάθουμε να πολεμάμε μέχρι το τέλος»

Για το παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ σχολίασε τα εξής: «ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Από την αρχή ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και μπήκαμε δυνατά. Απαντήσαμε μετά από την άσχημη ήττα που είχαμε στο Περιστέρι. Δείξαμε ότι αλλάξαμε νοοτροπία και ήταν πολύ σημαντικό ψυχολογικά να αντιστρέψουμε το κλίμα».

Και συνέχισε: «Η απόδοσή μας στο πρώτο 20λεπτο μας έδωσε ώθηση και ένα καλό προβάδισμα. Όμως όταν παίζεις κόντρα σε αυτές τις ομάδες, πρέπει να έχεις πειθαρχία, να έχεις κοντρόλ σε όλο το παιχνίδι. Όταν σταματήσαμε να… παίζουμε στο 3ο δεκάλεπτο, κάναμε 6 λάθη. Δεν έχω κανένα παράπονο από το πρώτο ημίχρονο, ήμασταν εξαιρετικοί. Αυτό μου με προβληματίζει είναι η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο 3ο δεκάλεπτο. Κάναμε πολλά λάθη και δεν έχεις περιθώριο κόντρα σε αυτές τις ομάδες».

Όσο για το τέλος του αγώνα; «Αν έδιναν το σωστό φάουλ στον Ρατάν-Μέις στο τέλος του αγώνα και είχαμε τρεις βολές, ίσως να ισοφαρίζαμε. Στα δύο τελευταία λεπτά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει. Είμαστε ακόμα στην αρχή της περιόδου, χτίζουμε χημεία και έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Έχουμε παιδιά, όπως ο Καββαδάς, που άργησαν να μπουν στην ομάδα. Πρέπει να επιταχύνουμε τη... διαδικασία αυτή. Πρέπει να πολεμάμε μέχρι το τέλος. Αυτό πρέπει να μάθουμε. Το μεγάλο μας λάθος ήταν ότι επιτρέψαμε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ να ελέγξει το ρυθμό και να ξεφύγει στο σκορ. Ήταν μια σκληρή ήττα, αλλά συνεχίζουμε».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ