Τακιανός για κλήρωση ΠΑΟΚ στο BCL: «Ξεκάθαρα τα φαβορί στον όμιλό μας»

Για τους αντιπάλους τους στους ομίλους του Champions League της FIBA μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός.

Τακιανός για κλήρωση ΠΑΟΚ στο BCL: «Ξεκάθαρα τα φαβορί στον όμιλό μας»

Τους αντιπάλους τους στους ομίλους του BCL έμαθαν σήμερα οι ελληνικές ομάδες με τον ΠΑΟΚ να κληρώνεται με τις Γαλατασαράι, Χάποελ Χολόν και το νικητή του 1ου προκριματικού γύρου.

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στη δυσκολία του ομίλου του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντάς τον ως το δεύτερο πιο δύσκολο, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των δύο άλλων ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι κληρωθήκαμε στον δεύτερο δυσκολότερο όμιλο από πλευράς δυναμικότητας ομάδων. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ομάδες, για τις οποίες μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη τι ακριβώς θα παρουσιάσουν, αλλά ξέρουμε πως λειτουργούν, τι μπάτζετ έχουν και τις στόχους θέτουν, τόσο όσον αφορά τις εθνικές λίγκες, αλλά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από τις πρώτες τους κινήσεις φαίνεται ότι Galatasaray και Hapoel θέλουν να παρουσιάσουν ρόστερ υψηλού επιπέδου. Δεν θα ήταν έκπληξη εάν ο απώτερος σκοπός τους είναι να παίξουν κάποια στιγμή στην Ευρωλίγκα. Έχουν άλλωστε τη δυνατότητα να το κάνουν.

Δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για την 4η ομάδα του ομίλου, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύο ομάδες που είναι φαβορί. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας, τη συμπαράσταση του κόσμου μας, και να φτιάξουμε εκείνο το αγωνιστικό προφίλ που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, οι ομάδες τώρα δημιουργούνται, νομίζω ότι θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο πολύ δύσκολος όμιλός μας».