Μωραΐτης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Πανέτοιμοι στο Περιστέρι για την αυριανή (18/1) κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ντιζόν στη Γαλλία με στόχο την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League. Παρών στην αποστολή ο Αγραβάνης

Μωραΐτης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League είναι στο Περιστέρι ενόψει του τρίτου και καθοριστικού αγώνα των Play-ins με την Ντιζόν την Τετάρτη (18/1, 21:00) στη Γαλλία

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη προπονήθηκαν το πρωΐ της Τρίτης (17/1) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και στη συνέχεια αναχώρησαν για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου μέσω Γενεύης θα φτάσουν οδικώς αργά το βράδυ στη Ντιζόν.

Κανονικά ακολούθησε την αποστολή των «κυανοκιτρίνων» ο Δημήτρης Αγραβάνης, που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός διαστρέμματος που είχε υποστεί.

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία» υποστήριξε ο Δημήτρης Μωραΐτης και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, έχουμε παίξει δυο φορές με την Ντιζόν, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, ενώ επέστρεψε και ο Αγραβάνης που θα μας βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι η νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».