Πρίφτης: «Πλέον έχουμε μεγαλύτερη πίεση από την ΑΕΚ»

Δηλώσεις μετά την ήττα από την ΑΕΚ για το BCL παραχώρησε ο τεχνικός της Τόφας, Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Πλέον έχουμε μεγαλύτερη πίεση από την ΑΕΚ»

Την ήττα γνώρισε η Τόφας με 73-70 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων από την ΑΕΚ με τον Δημήτρη Πρίφτη να στέκεται στο κακό τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε παράλληλα πως πλέον η πίεση είναι στην ομάδας του λόγω του 1-0 και πως ο επαναληπτικός στην Προύσα θα είναι... τελικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλές επαφές. Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο, ενώ θα πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί στην επίθεση και την άμυνα. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό ματς στην Προύσα και να επιστρέψουμε εδώ για τρίτο ματς. Όταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να την προστατεύεις, τώρα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Για μας το ερχόμενο ματς είναι τελικός, ενώ η ΑΕΚ θα έχει δύο ευκαιρίες. Γι’ αυτό τώρα η πίεση είναι μεγαλύτερη σε μας».

Από την πλευρά των παικτών ο Μπέρκ Ουγκουρλού τόνισε: «Παρότι η ΑΕΚ δεν είχε κόσμο, ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να παίξουμε εκεί. Παλέψαμε καλά σαν ομάδα, με εξαίρεση στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου η ΑΕΚ πήρε μια διαφορά και αυτό μας πλήγωσε. Πρέπει να παίζουμε δυνατά για 40 λεπτά. Θέλουμε να νικήσουμε στην έδρα μας για να επιστρέψουμε εδώ».