Καντζούρης: «Επιτρέψαμε στην Τόφας να διεκδικήσει το ματς»

Δηλώσεις μετά την σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί της Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη για τα play-in του BCL έκανε ο Ηλίας Καντζούρης.

Καντζούρης: «Επιτρέψαμε στην Τόφας να διεκδικήσει το ματς»

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στη σειρά των play-in για τη φάση των «16» του BCL και θα ταξιδέψει στην Προύσα με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες.

Ο Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στης δηλώσεις του μετά τον αγώνα για το άγχος και τα λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στους Τούρκους να διεκδικήσουν το ματς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιθετική δυστοκία των Φρέιζερ και Ουίλιαμς, τονίζοντας όμως πως προέχει η αναμέτρηση για την Basket League την ερχόμενη Κυριακή (8/1) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς και τη συνέχεια της σειράς: «Ήταν το πρώτο από τα τρία ημίχρονα. Χρειαζόμαστε να κερδίσουμε τα δύο, κερδίσαμε ήδη το πρώτο. Είχαμε διάθεση, αλλά ήμασταν αρκετά αγχωμένοι κι εκεί που έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι δεν το κάναμε. Κάναμε αρκετά λάθη, επιτρέψαμε στην Τόφας να διεκδικήσει το παιχνίδι. Πρέπει να γίνουμε πιο σοφοί από αυτά τα λάθη. Από την άμυνα κερδίσαμε και από την άμυνα πρέπει να πορευτούμε, αν θέλουμε να είμαστε ομάδα με διάρκεια. Για να έχουμε διάρκεια χρειαζόμαστε σταθερές, με πρώτη την άμυνα. Κάθε ομάδα θα κάνει τις προσαρμογές της για το δεύτερο ματς. Εμείς εστιάζουμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό».

Για Φρέιζερ και Ουίλιαμς: «Χτίσαμε την ομάδα ώστε αν κάποιος δεν είναι σε καλή επιθετική μέρα, κάποιοι να αναπληρώνουν τη συγκομιδή του. Δεν μετράω αν κάποιος είναι καλός με βάση τους πόντους του. Δεν είμαι ικανοποιημένος πάντως με το πώς λειτουργήσαμε σαν ομάδα στην επίθεση και αυτό δεν έχει να κάνει με τα δύο αυτά παιδιά».