Σπανούλης: «Δεν δέχομαι την έλλειψη προσπάθειας, αναλαμβάνω την ευθύνη...»

Τους παίκτες του Περιστέριου ...χρέωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την εντός έδρας ήττα από την Λιέτουβος Ρίτας μιλώντας για έλλειμμα προσπάθειας, αλλά, παρ' όλα αυτά, ανέλαβε την ευθύνη

Σπανούλης: «Δεν δέχομαι την έλλειψη προσπάθειας, αναλαμβάνω την ευθύνη...»

Παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Βασίλης Σπανούλης μετά από την εντός έδρας ήττα του Περιστερίου από τη Λιέτουβος Ρίτας και δεν το έκρυψε.

Το Περιστέρι ηττήθηκε και στο γήπεδό του, έπεσε στο 2-2 και πλέον υστερεί στην ισοβαθμία με τους Λιθουανούς, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Η πρόκριση στα playoffs μοιάζει με υπέρβαση, η είσοδος στο Play-In Tournament (και το συναπάντημα με τον ΠΑΟΚ) είναι κάτι για το οποίο θα χρειαστεί επίσης προσπάθεια, με τον Βασίλη Σπανούλη να δείχνει απογοητευμένος το βράδυ της Τετάρτης από την εικόνα και την προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου:

«Το να χάσεις τα ριμπάουντ, δείχνει έλλειψη προσπάθειας και αυτό είναι ό,τι χειρότερο. Ως προπονητής μπορώ να δεχθώ τα πάντα, την κακή ημέρα και την αστοχία, αυτά είναι μέρη του παιχνιδιού, όχι όμως την έλλειψη προσπάθειας. Αυτό δεν το δέχομαι και αυτό βαραίνει εμένα. Αναλαμβάνω την ευθύνη, διότι αποδείχθηκε ότι δεν ετοίμασα καλά την ομάδα. Η Ρίτας είναι πρωταθλήτρια Λιθουανίας, εμείς ακόμη χτιζόμαστε. Είναι δουλειά μου να βρω τις λύσεις. Με Μπίλαν, Αγραβάνη, Κασελάκη, Τζούστον και Ραντάνοβ, σε αυτό το επίπεδο δεν θα έπρεπε να μας προβληματίζει το ριμπάουντ, άλλα είδαμε όμως στον σημερινό αγώνα. Ήταν περισσότερο έλλειψη συγκέντρωσης».