Λυκογιάννης: «Ο Ογκμπέιντε δεν ήθελε να είναι εδώ»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε ενόψει του δεύτερου αγώνα του ΠΑΟΚ για τα play-in του Basketball Champions League με τη Στρασμπούρ, ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στον Ντέρεκ Ογκμπέιντε.

Λυκογιάννης: «Ο Ογκμπέιντε δεν ήθελε να είναι εδώ»

Για το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τα play-in του Basketball Champions League την Τετάρτη (12/1, 19:30) κόντρα στην Στρασμπούρ αναφέρθηκε ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του. Βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην αποδέσμευση του Ντέρεκ Ογκμπέιντε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των Θεσσαλονικών:

«Το πιο σημαντικό έχει να κάνει με τη διάθεση, τη συγκέντρωση και να πάμε δώσουμε μάχη. Αποτύχαμε πλήρως στο θέμα της συγκέντρωσης και αυτό πρέπει να κάνουμε πρώτα απ’ όλα. Η Στρασμπούρ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, με μεγάλη αθλητικότητα, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά και να ματσάρουμε την ενέργειά τους».

Για τον κορονοϊό: «Μαζί με τον Ολυμπιακό είχαμε τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού, που έχει αφήσει πολλά κατάλοιπα στην ομάδα τα οποία ούτε εμείς ξέρουμε πόσο μεγάλα είναι. Όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί, αυτή είναι η πραγματικότητα της εποχής».

Για τις μεταγραφές: «Αργήσαμε χαρακτηριστικά στην αντικατάσταση του Κάρτερ με τον Ρίβερς. Για τον Ογκμπέιντε υπήρχε ασυμφωνία στον ρόλο που θέλαμε εμείς να έχει ο παίκτης στην ομάδα και τι ήθελε εκείνος. Μετά τον κορονοϊό αντιληφθήκαμε ότι ο παίκτης δεν ήθελε να είναι εδώ. Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει θέμα κακοδαιμονίας με τους τραυματισμούς. Ακόμα και σήμερα λείπουν δύο παίκτες λόγω του τρίτου εμβολίου και λόγω μικροενοχλήσεων άλλος».