ΠΑΟΚ: Με Ρίβερς η αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Στρασμπούρ

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Στρασβούργο για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Στρασμπούρ για τα play in του Champions League θα βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Ντιμίτρι Ρίβερς.

ΠΑΟΚ: Με Ρίβερς η αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Στρασμπούρ

Mετ' εμποδίων συνέχισε ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (3/1) την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Στρασμπούρ στη Γαλλία για τα play in του Basketball Champions League την Τετάρτη (5/1) στις 21:00.

Η δευτεριάτικη προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική, ενώ έγινε και ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώνεται το πρωί της Τρίτης (4/1), με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο «PAOK Sports Arena».

Λίγο αργότερα, το μεσημέρι (15:35), θα ξεκινήσει το ταξίδι των Θεσσαλονικέων για το Στρασβούργο. Αρχικώς αεροπορικώς μέχρι τη Φρανκφούρτη και από εκεί οδικώς στη γαλλική πόλη.

Στα πλάνα του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Άρη Λυκογιάννη, δεν υπολογίζονται οι Μάλκομ Γκρίφιν και Βλάντο Γιάνκοβιτς. Αντιθέτως, ο νεοαποκτηθείς Ντιμίτρι Ρίβερς θα κάνει το ταξίδι και αναμένεται να κάνει μάλιστα το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στην αποστολή αναλυτικά βρίσκονται οι παρακάτω: Ντιμίτρι Ρίβερς, Αντρέας Χριστοδούλου, Ζερμέιν Λοβ, Νίκος Καμαριανός, Ντέιβιντ Ντι Λέο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Μάρβιν Τζόουνς, Βασίλης Τολιόπουλος και Ντέρεκ Ογκμπέιντε.

Το πρωί της Τετάρτης (5/1) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο «Rhenus Sport», όπου το ίδιο βράδυ στις εννιά θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Στρασμπούρ.