Σερέλης: «Δεν είναι τύχη ή μαγκιά - Είχαμε πάθος» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην ιστορική πρώτη νίκη που σημείωσε το Λαύριο στο Champions League κόντρα στη Ντιζόν.

Σερέλης: «Δεν είναι τύχη ή μαγκιά - Είχαμε πάθος» (vid)

Το Λαύριο νίκησε με 65-63 την γαλλική ομάδα στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα κι ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε μετά το φινάλε του ματς πως «δεν μπορώ να πω ότι είχαμε τύχη ή μαγκιά. Είχαμε το πάθος και την καρδιά του μαχητή. Είχαμε τον ενθουσιασμό για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε σε ένα μεγάλο γήπεδο να ζεστάνουμε τον κόσμο και στο τέλος να βγάλουμε 3-3 άμυνες περισσότερες. Και νομίζω ότι σήμερα κερδίσαμε γιατί ακολουθήσαμε για 40 λεπτά το ίδιο πλάνο.

Επιθετικά είχαμε κάποια σουτ που τα βγάλαμε από καλές προσπάθειες, αλλά τα χάσαμε κι αγχωθήκαμε λιγάκι και γι αυτό κάναμε κάποια λάθη στον αιφνιδιασμό που θα μπορούσαμε να έχουμε εύκολους πόντους. Αλλά η άμυνά μας ήταν πολύ καλή και μας έδωσε τη νίκη».

Ακολούθως, ο Χρήστος Σερέλης πρόσθεσε ότι «αισθάνομαι περήφανος και για τα 40 λεπτά γιατί τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο, αγχώθηκαν, αλλά όταν το παιχνίδι κρίνεται σε 3-4 άμυνες και τις έχεις βγάλει εκτός από ένα τρίποντο που δεχθήκαμε, νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι θέλουν να κερδίζουν και σε αυτή τη διοργάνωση».