Πανταζόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στους ομίλους»

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησαν για την κλήρωση του Περιστερίου στα προκριματικά του Basketball Champions League

Πανταζόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στους ομίλους»

Μετά το τέλος της κλήρωσης, που διεξήχθη στο «Patrick Baumann – House of Basketball» στο Μις, κοντά στη Γενεύη, ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Περιστέρι Γιώργος Πανταζόπουλος, που εκπροσώπησε την ομάδα, δήλωσε:

«Παίζουμε πολύ νωρίς την πρόκρισή μας στους ομίλους του Basketball Champions League. Θεωρώ ότι ύστερα από αυτή την κλήρωση έχουμε αυξημένες πιθανότητες να περάσουμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Όμως, είναι ακόμη νωρίς, καθώς δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη το ρόστερ της ομάδας μας, αλλά και των υπολοίπων ομάδων».

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος συμπλήρωσε λέγοντας: «Θέλουμε να συμμετάσχουμε στους ομίλους του BCL και θα είναι μεγάλη επιτυχία να το πετύχουμε, έστω και μέσα από την διαδικασία των προκριματικών, γιατί θα μπορέσουμε να έχουμε για τρίτη σεζόν παρουσία στους ομίλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς μαρτυρά την σταθερότητα της πορείας της ομάδας στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος, αρκέστηκε να πει: «Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για τα προκριματικά και την κλήρωση, καθώς θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων που συμμετέχουν.

Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να πούμε αν είναι εύκολη ή δύσκολη η κλήρωση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θέλουμε να προχωρήσουμε και να βρεθούμε στους ομίλους του BCL και γι’ αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε».