Basketball Champions League: Αναβολή στο Νίζνι – ΑΕΚ

Αναβολή και στον Ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» έγινε δεκτό και δεν θα παίξουν με τη Νίζνι για το Basketball Champions League.

Basketball Champions League: Αναβολή στο Νίζνι – ΑΕΚ

Ούτε στην Ευρώπη θα παίξει η ΑΕΚ. Δεκτό έγινε το αίτημα της διοίκησης και δεν θα παίξει με τη Νίζνι στο Champions League, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που προέκυψαν στην ομάδα.

Θυμίζουμε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε και την αναβολή του αγώνα της Basket League με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που προέκυψαν στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» τις τελευταίες ώρες. Η ΚΑΕ έκανε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή και αυτό έγινε αποδεκτό.

Αντίστοιχο αίτημα είχε κατατεθεί και στο Basketball Champions League για το ματς με τη Νίζνι και σήμερα (1/3) έγινε γνωστό πως δεν θα γίνει ο αγώνας με τους Ρώσους.

Να σημειώσουμε πως η αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Νίζνι για το Champions League ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (3/3) στη Ρωσία. Φυσικά θα υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Τα δύο θετικά κρούσματα έχουν απομονωθεί, ωστόσο όπως είναι λογικό, στην ΑΕΚ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το αν θα υπάρξει διασπορά του ιού στην ομάδα. Πέραν των θετικών κρουσμάτων, για την ΑΕΚ είναι εκτός και οι τραυματίες Γκίκας και Μορέιρα.