Βασιλόπουλος: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλη απώλεια...»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την αυριανή (22/12) εντός έδρας αναμέτρηση του Περιστερίου με τη Στρασμπούρ για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Βασιλόπουλος: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλη απώλεια...»

Το Περιστέρι υποδέχεται την Τρίτη (22/12, 19.30) τη Στρασμπούρ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επί γαλλικού εδάφους την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μια άσχημη εμφάνιση και υπέστη βαριά ήττα με 77-57.

Ο διεθνής φόργουορντ Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα από το Στρασβούργο.

«Στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία πραγματοποιήσαμε μια πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στη Στρασμπούρ, ενώ και απέναντι στη Λάρισα δεν ήμασταν πάλι αυτοί που έπρεπε», υποστήριξε ο Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε άμεσα να αντιδράσουμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για να έχουμε άλλη απώλεια, εάν θέλουμε να προχωρήσουμε στις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League».

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο της γαλλικής ομάδας, ο αρχηγός του ΓΣΠ εξήγησε: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και να τους πιέσουμε στην άμυνα, επιβάλλοντας το δικό μας παιχνίδι, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Η βαθμολογία του Ε' ομίλου του BCL, στον οποίο συμμετέχει το Περιστέρι, έχεις ως εξής μετά από 3 αγώνες: Στρασμπούρ 5, VEF Ρίγα 5, Περιστέρι 4, Ρίτας Βίλνιους 4.