Basketball Champions League: Η νέα ημερομηνία για το ΑΕΚ- Τσμόκι Μινσκ (pic)

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες για τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού, ανάμεσά τους και αυτό της ΑΕΚ με την Τσμόκι Μινσκ.

Basketball Champions League: Η νέα ημερομηνία για το ΑΕΚ- Τσμόκι Μινσκ (pic)

Το Basketball Champions League γνωστοποίησε τις νέες ημερομηνίες, στις οποίες θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης της FIBA, που είχαν αναβληθεί εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού. Άμεσο είναι και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που είχε αναβληθεί η αναμέτρησή της με την Τσμόκι Μινσκ.

Έτσι λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν με την ομάδα της Λευκορωσίας στις 11 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ στις 19:30. Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την 21η Οκτωβρίου, αλλά η Τσμόκι Μινσκ είχε ανιχνεύσει θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της και δεν είχε διεξαχθεί το παιχνίδι.

Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στο μεσοδιάστημα της 2ης και της 3ης αγωνιστικής του BCL, όπου η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Χάποελ Χολόν (04/11) στο ΟΑΚΑ και τη Σολέ (17/11) στη Γαλλία.

Πέραν, της αναμέτρησης της ΑΕΚ, το Basketball Champions League ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες και στα: Σολέ-Χάποελ (10 Νοεμβρίου), Τόφας-Νίμπουργκ (10 Νοεμβρίου) και Μπούργος-Μπρίντιζι (18 Νοεμβρίου).