Μάκης Αγγελόπουλος: «Υπάρχει μια ελαφρώς ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς»

Ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος εξέφρασε το παράπονό του για την αντιμετώπιση που έχουν οι φίλαθλοι.

Μάκης Αγγελόπουλος: «Υπάρχει μια ελαφρώς ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς»

H ΑΕΚ πιέζει για να διεξαχθεί με κόσμο το Final Eight του Basketball Champions League, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να δηλώνει πως στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν ως και καμπίνες απολύμανσης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής ΑΕΚ είπε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε κόσμο στη διοργάνωση. Υπάρχει μια ελαφρώς ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς. Όταν ο κόσμος μπορεί να πάει ελεύθερα παντού, στις καφετέριες και τους αντίστοιχους χώρους, γιατί να μη μπορεί να πάει στο γήπεδο; Εμείς έχουμε φροντίσει ώστε να υπάρχουν καμπίνες απολύμανσης στη διάρκεια του Final Eight».

Οι παράγοντες της ΑΕΚ συνεχίζουν να πιέζουν ώστε να υπάρξει έστω και μικρός αριθμός θεατών στο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, την απόφαση όμως θα την πάρουν οι αρμόδιες αρχές που θα κρίνουν την πορεία της πανδημίας, τον βαθμό επικινδυνότητας και αρκετούς ακόμη παράγοντες.