Final 8 Basketball Champions League: Όχι στην Ιερουσαλήμ, φαβορί η Αθήνα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Το Final 8 Basketball Champions League είναι πιθανό να διεξαχθεί τελικά στην Αθήνα και στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.

Final 8 Basketball Champions League: Όχι στην Ιερουσαλήμ, φαβορί η Αθήνα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Η ιστοσελίδα sports.walla.co.il σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως το Final 8 δεν θα διεξαχθεί, τελικά, στην Ιερουσαλήμ, με την Αθήνα να είναι το φαβορί για να αναλάβει τη διοργάνωση!

Η αύξηση των κρουσμάτων, έχει βάλει και πάλι σε σκέψεις την FIBA αναφορικά με το που θα γίνει το Final 8 του Basketball Champions League.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα sports.walla.co.il μάλιστα πήγε και στην επόμενη μέρα, αναφέροντας πως το Final 8 δεν θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ, με την Αθήνα να είναι το μεγάλο φαβορί και την ΑΕΚ φυσικά «οικοδέσποινα».

Basketball Champions League: Επίσημα πλέον κάνει Final 8!

Μάλιστα όπως αναφέρουν στο Ισραήλ δεν αποκλείεται η διοργάνωση, στο ΟΑΚΑ να διεξαχθεί και παρουσία θεατών!

Ταυτόχρονα τονίζεται πως εκτός από τα τεστ για τον κορονοϊό που πρέπει να γίνουν στην Ιερουσαλήμ σε παίκτες και τεχνικά τιμ και η καραντίνα που πρέπει να περάσουν όλοι σε ένα ξενοδοχείο, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο Ισραήλ είναι το που θα γίνουν τα gala, που θα εγκατασταθούν οι δημοσιογράφοι και οι προσκεκλημένοι της FIBA.

Το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.