Ο «Βασίλης Σπανούλης» θα ανακοινωθεί στα «γενέθλιά» του στον Ολυμπιακό

Στις 11 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη, ανήμερα της συμπλήρωσης 10 ετών από την ιστορική μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. 

Ο «Βασίλης Σπανούλης» θα ανακοινωθεί στα «γενέθλιά» του στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό. Είναι ειλημμένη απόφαση η παραμονή του αρχηγού στο μεγάλο λιμάνι, όπως φυσικά και η επιθυμία του Λαρισαίου γκαρντ να συνεχίσει την καριέρα του με τα "ερυθρόλευκα", στο λιμάνι του, εδώ που θα κλείσει και την καριέρα του, όταν το αποφασίσει.

Εύλογα ορισμένοι αναρωτιούνται για τον λόγο που έγινε πρώτα το ραντεβού με τον Γιώργο Πρίντεζη, το οποίο έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες, με το θέμα του Βασίλη Σπανούλη να έχει «παγώσει». Καταρχάς, υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που έπρεπε να τακτοποιηθεί πρώτα το θέμα του υπαρχηγού και δεύτερον υπάρχει κάτι συμβολικό στην περίπτωση του κορυφαίου σκόρερ και πασέρ της EuroLeague, οπότε χρειάστηκε να δοθεί... παράταση.

Στις 11 Ιουλίου φέτος, σε λίγες μέρες δηλαδή, συμπληρώνονται 10 ακριβώς χρόνια από την ιστορική μεταγραφή του (από τον Παναθηναϊκό) στον Ολυμπιακό. Μία από τις σημαντικότερες κινήσεις στην ιστορία του σπορ στη χώρα μας, η οποία άλλαξε το ρου της ιστορίας, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο άνθρωπος που έγινε ο αρχηγός και ο ηγέτης της νέας εποχής της πειραϊκής ομάδας, ο οποίος οδήγησε με εκκωφαντικό τρόπο τον σύλλογο στην επιστροφή του στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για 10η σερί σεζόν και η ανανέωση της συνεργασίας του θα επισημοποιηθεί στα «γενέθλια» του με τα "ερυθρόλευκα", σε γιορτινό κλίμα, δηλαδή την 11η Ιουλίου, όταν και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.