Βούκσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός ήταν σαν το σπίτι μου - Τον Τρίσταν τον ήθελε και η Ελλάδα»

Για τα χρόνια του στον Ολυμπιακό και την επιλογή του γιου του, Τρίσταν, να παίξει με την Εθνική Σερβίας μίλησε ο Ντούσαν Βούκσεβιτς.

Βούκσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός ήταν σαν το σπίτι μου - Τον Τρίσταν τον ήθελε και η Ελλάδα»

Για τον γιο του, Τρίσταν, και την επιλογή του να παίξει με την Εθνική Σερβίας, παρά το γεγονός ότι τον ήθελαν και άλλες χώρες, όπως και η Ελλάδα, αλλά και τα χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ντούσαν Βούκσεβιτς.

Ο βετεράνος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο σερβικό nova.rs για την απόφαση του γιου του να επιλέξει την Εθνική Σερβίας, λέγοντας: «Πολλοί ενδιαφέρθηκαν... Μεταξύ αυτών η Ελλάδα, όμως η θέληση και η επιθυμία του Τρίσταν ήταν να παίξει με τη Σερβία. Θέλουμε το μέλλον του να είναι με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας. Η εθνική ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό. Σύντομα ο Τρίσταν θα λάβει σερβικό διαβατήριο (σ.σ. έχει γεννηθεί στην Ιταλία), επομένως η επιθυμία μας, η δική μου και η δική του, θα γίνει πραγματικότητα».

Για τα χρόνια στον Ολυμπιακό είπε: «Με κάλεσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς... Ο Ολυμπιακός ήταν σαν το σπίτι μου. Υπήρχαν ο Μίλαν Τόμιτς, ο Τάρλατς, ο Ράτζα, ο Κόμαζετς, ο Ρίβερς... Σπουδαία ομάδα, πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια».