Γκραν Κανάρια: Εσωτερικός «πόλεμος» - Το γράμμα στον Κατσικάρη από τον αθλητικό διευθυντή

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Γκραν Κανάρια Μπέρντι Πέρεθ, δεν επιθυμεί την παραμονή του Φώτη Κατσικάρη και του το διεμήνυσε με άκομψο τρόπο, πριν τον "τελικό" με τη Βαλένθια.

Γκραν Κανάρια: Εσωτερικός «πόλεμος» - Το γράμμα στον Κατσικάρη από τον αθλητικό διευθυντή

Τη στιγμή που στην Γκραν Κανάρια έχουν να προετοιμαστούν για τον «τελικό» με τη Βαλένθια, αν θέλουν να διεκδικήσουν και τις τελευταίες τους πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά της ισπανικής λίγκας, το εσωτερικό της ομάδας έχει διαταραχθεί.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκραν Κανάρια, Μπέρντι Πέρεθ, δεν επιθυμεί την παραμονή του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της ομάδας και για την επόμενη σεζόν και μάλιστα μετά την ήττα από τη Σαραγόσα έδωσε έναν φάκελο στον Έλληνα τεχνικό, που είχε ένα γράμμα με το οποίο τον ενημέρωνε για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Αυτό αναφέρει η ισπανική «laprovincia.es», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπέρντι Πέρεθ "κόβει" τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του Κατσικάρη». Το άρθρο συμπληρώνει πως ο Κατσικάρης ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας, ενώ έχει ενημερώσει σχετικά και τον δικηγόρο του.