Εκλογές ΕΟΚ: Ο Λινάρδος στηρίζει Φασούλα

Οι εκλογές της ΕΟΚ πλησιάζουν και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής Νίκος Λινάρδος στήριξε με δήλωσή του την προσπάθεια των Παναγιώτη Φασούλα και Φάνη Χριστοδούλου.

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Λινάρδος στηρίζει Φασούλα

Την προσπάθεια των Παναγιώτη Φασούλα και Φάνη Χριστοδούλου υποστηρίζει ο Νίκος Λινάρδος, ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ που πλησιάζουν. Ένας άνθρωπος που μαζί με τους προαναφερόμενους αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Eurobasket του 1987 στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Παρακολουθώντας τα δρώμενα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και τις εξελίξεις στην ομοσπονδία, χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω εκπροσώπους της δικής μου γενιάς να βγαίνουν μπροστά και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.

Πιο συγκεκριμένα, χαίρομαι που βλέπω να βγαίνουν μπροστά, τον Παναγιώτη Φασούλα, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στις μικρές Εθνικές ομάδες, τον Φάνη Χριστοδούλου με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στον Πανιώνιο, αλλά και τον Μέμο Ιωάννου, με τον οποίο συνυπήρξαμε για πολλά χρόνια στην Εθνική ανδρών.

Με μεγάλη χαρά, όμως, υποδέχομαι τη συμμετοχή στην όλη προσπάθεια και του NBA Ambassador, Ευθύμη Ρεντζιά, οι γνώσεις του οποίου είναι υπερπολύτιμες για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ. Ελπίζω ότι μετά τις εκλογές θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή συνεργασία με φόντο την επανεκκίνηση του αγαπημένου μας αθλήματος στο υψηλότερο επίπεδο».