«Ο Παπαπέτρου δέχθηκε τη μείωση από τον Παναθηναϊκό, αλλά του χρόνου θα μείνει ελεύθερος»

Δύσκολοι καιροί για τον Ιωάννη Παπαπέτρου καθώς ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει σημάδια διάλυσης. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως δέχθηκε τη μείωση 50% για τη νέα σεζόν, αλλά αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης.

«Ο Παπαπέτρου δέχθηκε τη μείωση από τον Παναθηναϊκό, αλλά του χρόνου θα μείνει ελεύθερος»

Όταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποχώρησε από τον Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2018, το έκανε όχι για τα χρήματα, αλλά για τον ρόλο του, καθώς ήθελε να έχει περισσότερο ενεργό χρόνο συμμετοχής. Ενδεχομένως εκτίμησε πως θα συναντούσε μία πιο σταθερή κατάσταση στη νέα του ομάδα.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε. Δύο χρόνια μετά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως στην ΚΑΕ μπαίνει πωλητήριο! Ξεκαθάρισε πως αποχωρεί από την ομάδα μπάσκετ των "πρασίνων", εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας να αποχωρήσει από την EuroLeague, ενώ στο μπάτζετ θα έρθει μείωση που θα φτάσει το 50%, με το ρόστερ να αποδυναμώνεται!

Ήδη αποχώρησε ο Νικ Καλάθης, θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου δέχθηκε το "ζεστό" ενδιαφέρον από την Αρμάνι Μιλάνο. Τελικά, όμως, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο 26χρονος σμολ-φόργουορντ αποδέχθηκε τη μείωση ύψους 50% στο συμβόλαιο του ενόψει της νέας σεζόν, αλλά αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης. Το ερχόμενο καλοκαίρι άλλωστε μένει ελεύθερος και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό.