Κρίσιμη εβδομάδα για Φενέρμπαχτσε: Ο Ομπράντοβιτς πάει στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα ταξιδέψει την Δευτέρα (15/6) στην Κωνσταντινούπολη και εντός της εβδομάδας θα έχει κρίσιμο ραντεβού με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε για το μέλλον του στην ομάδα. 

 Κρίσιμη εβδομάδα για Φενέρμπαχτσε: Ο Ομπράντοβιτς πάει στην Κωνσταντινούπολη

Κρίσιμη αναμένεται η εβδομάδα που έρχεται στην ομάδα της Φενέρμπαχτε. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (15/6) στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας το μέλλον της συνεργασίας τους. Όλα δείχνουν πως ο Σέρβος τεχνικός θα αποχωρήσει, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Υπενθυμίζεται πως η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκαθαρίσει πως θα μπει σε ένα μεταβατικό στάδιο, με μειωμένο μπάτζετ, ενώ υπάρχει επιθυμία και για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών.

Παράλληλα, υπάρχουν και αθλητές που ναι μεν έχουν συμφωνητικό με την ομάδα, αλλά έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν, όπως ο Κώστας Σλούκας.

Το σίγουρο είναι πως τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα (με τις καθυστερήσεις των μισθών), αλλά και η νέα εποχή που έρχεται στον σύλλογο, είναι στοιχεία που δεν αρέσουν καθόλου στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για να συνεχίσει εκεί.

Υπάρχει και ένα μικρό παρασκήνιο για το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτε τον ενημέρωσε πως μπορεί να του στείλει ιδιωτικό τζετ για να έρθει στην Τουρκία, αλλά εκείνος απάντησε πως θα ταξιδέψει με κανονική πτήση από το Βελιγράδι

Φενέρμπαχτσε: Άνοιξε η πόρτα εξόδου - Φεύγουν Κάλινιτς, Λοβέρν, Ουίλιαμς

Φενέρμπαχτσε: Μέχρι τις 15 Ιουνίου το deadline για Ομπράντοβιτς