Πρόστιμο στη Μακάμπι για τον Στούντεμαϊρ που «έσπασε» την καραντίνα

Το ποσό των 7.800 ευρώ ως πρόστιμο για την κίνηση του Αμάρε Στούντεμαϊρ να «σπάσει» την καραντίνα θα πληρώσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πρόστιμο στη Μακάμπι για τον Στούντεμαϊρ που «έσπασε» την καραντίνα

Το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ θα εκκινήσει και πάλι στις 21 Ιουνίου, με τις ομάδες να έχουν επιστρέψει εδώ και μέρες στις προπονήσεις, υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα και αρκετούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να μένουν σπίτι εκτός από τις ώρες των προπονήσεων, γεγονός που είχε προκαλέσει έτσι και αλλιώς πολλές αντιδράσεις και παρατυπίες. Ένας από τους παίκτες που δεν τήρησαν τους περιορισμούς ήταν ο Αμάρε Στούντεμαϊρ. Ο πολύπειρος σέντερ αποφάσισε να... σπάσει την καραντίνα λίγο πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ως εκ τούτου η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αναγκαστεί να βάλει το... χέρι στην τσέπη για λογαριασμό του.

Ο άλλοτε σέντερ των Φίνιξ Σανς πιάστηκε από τις αρχές να είναι σε δημόσιο χώρο, χωρίς καν να φοράει μάσκα, κάτι που θα στοιχίσει στη Μακάμπι 7.800 ευρώ (30.000 σέκελ Ισραήλ), λόγω της συμφωνίας να πληρώνουν οι ομάδες τη μη τήρηση των κανονισμών από τους παίκτες τους.