Ο Σφαιρόπουλος στο πλευρό των παικτών της Μακάμπι για το υγειονομικό πρωτόκολλο

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ Γιάννης Σφαιρόπουλος υπερασπίστηκε τους παίκτες του, οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια τον προβληματισμό τους για το υγειονομικό πρωτόκολλο της Winner League.

Ο Σφαιρόπουλος στο πλευρό των παικτών της Μακάμπι για το υγειονομικό πρωτόκολλο

Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου εξέφρασαν ανοικτά την δυσαρέσκειά τους για το υγειονομικό πρωτόκολλο που επιβάλλει η Winner League ώστε να συνεχιστεί η σεζόν. Από την μεριά του ο τεχνικός της ομάδας από το Ισραήλ Γιάννης Σφαιρόπουλος, έδειξε κατανόηση και υπερασπίστηκε τους παίκτες του.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα tweets που έκαναν, δεν ήταν εναντίον της Winner League, αλλά του γεγονότος ότι πρέπει να παίξουμε. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο για παίκτες, που είναι 20, 22 ή 23 ετών, να βλέπουν όλους να γιορτάζουν στα μπαρ, να είναι στην παραλία και να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον, όλα να είναι γεμάτα κι αυτοί να πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά να μην τους επιτρέπεται να κυκλοφορήσουν έξω.

Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Το Ισραήλ είναι μια ελεύθερη χώρα και μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας. Είδαμε ότι χθες υπήρξαν 200 νέα κρούσματα, οπότε όλα είναι στο μυαλό μας. Παίζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει ο κορονοϊός».