Ο Γουίτινγκτον και ο Ολυμπιακός (vid)

O Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, Γκρεγκ, Γουίτινγκτον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην EuroLeague και στον Ολυμπιακό.

Ο Γουίτινγκτον και ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον είναι ο Αμερικανός 27χρονος (7/2/1993) πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι. Ο αθλητής, βέβαια, έμεινε ελεύθερος.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, σύμφωνα με το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, υπάρχει η επιθυμία για την απόκτηση ενός "4αρο5αριού". Ενός ψηλού με αθλητικά προσόντα, ο οποίος θα μπορεί να λειτουργήσει είτε σαν πάουερ-φόργουρντ, είτε σαν σέντερ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον. Ο αθλητής, μιλώντας για το μέλλον του, σε ερώτηση για την ομάδα του Πειραιά, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά με την Γαλατάσαραϊ. Τώρα είμαι ελεύθερος και είναι ώρα για να αγωνιστώ σε Ευρωλίγκα ή ΝΒΑ. Θα δούμε τι θα γίνει».

Στην τρέχουσα σεζόν, είχε μέσο όρο 12,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 25 παιχνίδια με την τουρκική ομάδα.