Μάλαγα: Θετικός σε κορονοϊό o ασυμπτωματικός Φράνσις Αλόνσο (pic)

Η Ουνικάχα Μάλαγα ενημέρωσε επίσημα πως βρέθηκε μέλος της ομάδας θετικό στον κορονοϊό. Ο Φράνσις Αλόνσο επιβεβαίωσε πως είναι αυτός στα social media. 

Μάλαγα: Θετικός σε κορονοϊό o ασυμπτωματικός Φράνσις Αλόνσο (pic)

Στην Ισπανία μετράνε αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ μετά το lockdown εξαιτίας του κορονοϊού και οι ομάδες ετοιμάζονται να μεταβούν στη Βαλένθια όπου θα συμμετάσχουν 12 ομάδες σε δύο ομίλους.

Ύστερα από τεστ που έκαναν όλα τα μέλη της Μάλαγα όμως, βρέθηκε ένα θετικό το οποίο δεν είχε συμπτώματα. Η Ουνικάχα δεν διευκρίνισε αν είναι παίκτης, αλλά λίγο αργότερα ο γκαρντ της ομάδας Φράνσις Αλόνσο έγραψε στα social media πως είναι αυτός...

Οι Ανδαλουσιάνοι συνεχίζουν τις προπονήσεις και όπως λένε στην επίσημη ανακοίνωσή τους, θα μεταβούν κανονικά στη Βαλένθια.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της Μάλαγα:

«Η Unicaja Basketball θέλει να ανακοινώσει ότι, μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα μέλη της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Βαλένθια για την τελική φάση της Endesa League, έχει εμφανιστεί μια ασυμπτωματική θετική υπόθεση.

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, έχουν παρθεί όλα τα αυστηρά μέτρα που αναφέρονται στο πρωτόκολλο του CSD και της Ένωσης Ιατρών Μπάσκετ σε συνεργασία με την ACB και αυτό το άτομο έχει απομονωθεί από την ομάδα.

Η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις περιμένοντας να μεταβεί στη Βαλένθια την επόμενη Πέμπτη».